Even voorstellen..

  • Lettie van Iersel

Kennismakingsbehandeling?

Even voorstellen…

Het landelijk gelegen gehucht “Helkant” is niet de eerste plaats waar je aan denkt bij een gespecialiseerde Anti Aging schoonheidssalon. Toch is dit de plaats waar ik – Lettie van Iersel – 15 jaar geleden samen met mijn gezin ben neergestreken en waar mijn salon gevestigd is.

Natuurlijke huidverbetering is waar ik mij op richt en waar ik de meeste voldoening uit haal. Of je nu 20 of 80 bent, iedereen staat wel eens voor de spiegel met de vraag of er iets verbeterd kan worden. Zien dat een huid opknapt is niet alleen voor de klant, maar ook voor mij iedere keer weer een hoogtepunt.

Ik prijs mijzelf dan ook gelukkig met het feit dat de klanten van het eerste uur mijn salon nog steeds weten te vinden voor een heerlijke behandeling, goede producten, een gezellig praatje en natuurlijk de nodige tips & tricks.

kennismakingsbehandeling

In samenwerking met het cosmeticamerk DEYNIQUE heb ik mij volledig gespecialiseerd in de ouder wordende huid. Deze exclusieve schoonheidsbehandelingen zijn speciaal ontwikkeld om het probleem bij de basis aan te pakken en van daaruit de huid opnieuw op te bouwen.

Voordat u uzelf in het diepe gooit heeft u misschien wel eerst behoefte aan een goed advies en eventueel een kennismakingsbehandeling. Past het concept bij mij? Hoe reageert mijn huid op de producten? Wat kan ik verwachten? Vragen die alleen beantwoord kunnen worden nadat u een keer bent langsgekomen. Leuk! Ik verheug me er op u te mogen ontmoeten.

Benieuwd welk resultaat we samen kunnen bereiken? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsbehandeling of voor een geheel vrijblijvend informatiegesprek!

Anti Aging

Anti Aging

Lees meer..

Huidproblemen

Huidproblemen

Lees meer..

Producten

Producten

Lees meer..