Webshop

ER GOED UITZIEN IS GEEN TOEVAL MAAR HET RESULTAAT VAN CONSEQUENTE HUIDVERZORGING

Het cosmeticamerk DEYNIQUE gaat uit van de kracht van de huid. De behandelingen en producten bestrijden daarom geen symptomen maar ondersteunen of herstellen de natuurlijke balans van de huid. Een gezonde huid geneest en beschermt zichzelf. Deynique producten houden dit vermogen op peil of geven de huid een extra impuls.

Deynique biedt een totaalconcept met intensieve behandelingen bij de schoonheidsspecialiste en kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten voor thuis. Deze combinatie is belangrijk vanwege de synergetische werking: samen doen ze meer dan ieder product apart.

Het verzorgen van uw huid stopt immers niet in de schoonheidssalon!

SYSTEEMVERZORGING

Schoonheidsspecialiste, influencer en beautyexpert Judith Maas legt hieronder in de video’s uit hoe u de producten van Deynique thuis gebruikt. Tevens geeft ze beauty-tips en doet ze zelf voor wat de meest praktische manier is om het beste resultaat te verkrijgen bij het gebruiken van de Deynique cosmetica-lijn. Heeft u hierna toch nog vragen, neem gerust contact met mij op.

Synergie verzorging

Synergie verzorging

Een stappen systeem, waarbij de producten en hun werkstoffen elkaar opbouwen, elkaar aanvullen, elkaar versterken en samen met en voor de huid werken.

E Aktivator & Colour Day Cream

E Aktivator & Colour Day Cream

De ideale combinatie en inzetbaar voor alle huidtypes. Kalmeert, voorkomt roodheid en verfijnt de huidstructuur.

Tahiti Flower masker

Tahiti Flower masker

Na de reiniging aanbrengen. Geeft rust in de huid bij acné, vermindert onzuiverheden en voorkomt droogte-rimpeltjes. Ideaal voor een feestje of voor een avondje uit

Eye Help oogmasker

Eye Help oogmasker

Verzorgingskuur voor de ogen! vermindert droogterimpeltjes en geeft een frisse uitstraling.

Hawaii masker

Hawaii masker

Sterk vochtinbrengend crèmemasker voor de uitgedroogde zomerhuid. Een exotisch masker met een heerlijke frisse geur.

Aloe Vera Vita Drink

Aloe Vera Vita Drink

Een goed voornemen om jezelf jong vanbinnen en vanbuiten te houden breng je in praktijk door elke dag een borrelglaasje Aloë Vera Vita drink te nemen!