Huidproblemen

  • Huidproblemen

Wilt u er ook weer fris en stralend uitzien?

Oorzaken huidproblemen

Heeft u huidproblemen zoals een droge, slappe, rode, vale, vermoeide, onrustige of geïrriteerde huid? Met de behandelingen en verzorgingsproducten van Deynique lossen we ze op! Deynique pakt de oorzaak aan en niet de symptomen.

De huid beschermt tegen vochtverlies van het lichaam en indringers van buitenaf zoals virussen, bacteriën en schadelijke stoffen. Zodra de balans wordt verstoord, kunnen er problemen ontstaan zoals irritaties en allergische reacties.

Huidproblemen zijn soms erfelijk bepaald. Maar de balans kan ook verstoord worden door bijvoorbeeld ouderdom, hormonale veranderingen, stress, een ongezonde levensstijl, temperatuurschommelingen of te veel zon.

Behandelingen

De behandelingen en producten van het merk Deynique zorgen voor een natuurlijke huidverbetering bij huidproblemen door de huid te activeren om zelf weer stoffen aan te maken en op te slaan. De kracht van dit merk zit in de optimale combinatie van behandelingen in een schoonheidssalon en verzorgingsproducten voor thuis. Deze methode heeft een zogenaamd synergetisch effect: samen bereiken ze meer dan afzonderlijk.

Ik als professionele Deynique schoonheidsspecialiste heb de beschikking over meer dan 60 behandelingen en meer dan 200 Deynique producten. Daarom heb ik voor nagenoeg elk huidprobleem een effectieve oplossing!

Benieuwd welk resultaat we samen kunnen bereiken? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsbehandeling of voor een geheel vrijblijvende intake!

XO Cell Plasma

XO Cell Plasma

De plasmabundel doordringt alle huidweerstand en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. De vrijgekomen energie creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen.

Aquabrasie

Aquabrasie

De Aquabrasie hydromassage werkt als een peeling. Aan de ene kant is er waterdruk, aan de andere kant worden met vacuümafzuiging dode huidcellen losgeweekt en verwijdert. Jonge cellen komen naar boven en de huid staat open om werkstoffen te ontvangen.

Anti-Tox

Anti-Tox

Het doel van Anti-tox is een extreem intensieve ontgifting tot in de dieper gelegen huidlagen. Ontgiften is een zeer effectieve manier voor het oplossen van veel huidproblemen. Afvalstoffen worden dmv magneten uit de huid getrokken. De huid krijgt weer nieuwe energie.

Ice & Gold

Ice & Gold

In 3 stappen de huid vitaliseren door de lymfestroom te stimuleren voor een diepte reiniging. Het verfijnen van de teint met 24-karaats goud en de celactiviteit aan te wak-keren met een heerlijk verfrissend ijsmasker.

Bio Face Lifting

Bio Face Lifting

Deze ontgiftende en liftende behandeling zorgt ervoor dat de dieper gelegen huidlagen worden gereinigd en afvalstoffen worden afgevoerd door de lymfe. Na een behandeling is de huid direct mooier van kleur en structuur.

Probio Derm

Probio Derm

Doel: de pH-waarde van de huid in evenwicht brengen. Wanneer deze in balans is, ontstaat de beste basis voor een mooie, zuivere en zachte huid. Met probiotische werkstoffen.

Soft Lifting

Soft Lifting

Deze behandeling wordt uitgevoerd met hoogwaardige werkstoffen die een mild ontgiftende werking hebben. Deze behandeling werkt nog 11 uur langer door en voert afvalstoffen via de poriën en lymfe af.

60 behandelingen

60 behandelingen

Ieder huidtype heeft zijn eigen zwakheden! De juiste producten en de juiste behandelingen worden hierop aangepast. Met meer dan 60 verschillende behandelingen kan er voor veel huidproblemen een effectieve oplossing geboden worden.

Two Elements

Two Elements