Anti Aging

  • Anti Aging

Benieuwd welk resultaat u kunt bereiken?

Huidveroudering

Anti-aging is een term die vandaag de dag niet meer weg te denken is. Het verwijst naar het tegengaan van het verouderingsproces van de huid. Huidveroudering uit zich in verschillende huidproblemen zoals rimpels, kraaienpootjes, plooien, vlekken, een droge of slappe huid.

Van nature werkt de huid zelf aan verandering en vernieuwing. Naarmate u ouder wordt, verloopt dit proces trager. Met anti-huidveroudering producten kunt u het natuurlijke proces positief beïnvloeden en het lichaam weer activeren om werkzame stoffen aan te maken en te behouden. Een ander belangrijk effect van anti-aging is de bescherming van stamcellen die onder meer zorgen voor celvernieuwing.

Hoe gezonder u leeft, hoe beter het resultaat. Want huidveroudering is niet alleen een natuurlijk proces maar hangt ook samen met uw persoonlijke levensstijl. Roken, drinken, beweging en eetgewoontes spelen een rol bij anti-aging.

Anti Aging

Ouder worden is mooi maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, heeft u liever niet. Dat begrijp ik als geen ander. Daarom bied ik anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten aan gericht op huidverjonging en huidverbetering.

Een behandeling start altijd met een intake gesprek. Wat zijn uw wensen en doelen? Vervolgens maak ik een persoonlijk behandelplan waarin staat:

  • hoe we zo snel mogelijk resultaat kunnen boeken
  • welke werkzame stoffen uw huid nodig heeft en met welke producten u uw huid kunt voeden
  • welke aanvullende behandelingen nodig zijn om een extra stimulans te geven
Meso Skin Therapy

Meso Skin Therapy

Meso therapie is zeer effectief bij een huid die op jonge en middelbare leeftijd al veel rimpels vertoont. Met Meso therapie wordt de huid van binnenuit verzorgd. Het resultaat van een Meso kuur is een gladde, stevige, gezonde huid die er jaren jonger uitziet.

Bio Face Lifting

Bio Face Lifting

De behandeling richt zich op het opschonen van de huid. Bio Face Lifting maakt ruimte in de diepere lagen van de huid om werkstoffen dieper te laten inwerken en beter te laten functioneren. Na een behandeling is de huid direct mooier van kleur en structuur.

Anti-Tox

Anti-Tox

Het doel van Anti-tox is een extreem intensieve ontgifting tot in de dieper gelegen huidlagen. Ontgiften is een zeer effectieve manier voor het oplossen van veel huidproblemen. Afvalstoffen worden dmv magneten uit de huid getrokken. De huid krijgt weer nieuwe energie.

XO Cell Plasma

XO Cell Plasma

Doelgerichte behandelingen waarbij resultaat voorop staat. De plasmastroom genereert een samenspel tussen negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen.

Radio Frequenz

Radio Frequenz

Radio Frequentie werkt daar waar traditionele cosmetica niet kan komen. Het verstevigt het bindweefsel en vermindert rimpels. In de huid ontstaat een duurzame werking die nieuw collageen aanmaakt. Om maximaal resultaat te behalen, wordt in korte kuren gewerkt.

Aquabrasie

Aquabrasie

De Aquabrasie hydromassage werkt als een peeling. Aan de ene kant is er waterdruk, aan de andere kant worden met vacuümafzuiging dode huidcellen losgeweekt en verwijdert. Jonge cellen komen naar boven en de huid staat open om werkstoffen te ontvangen.

Zuurstof - OX Synergie

Zuurstof - OX Synergie

Het doel? De huid in 28 dagen adequaat reanimeren, revitaliseren en regenereren. OX Synergie maakt gebruik van de synergetische werking van zuivere zuurstof, pro-biotische dermabrasie-gels en celregenererende herstelstoffen zoals bio-peptiden en vitaminen.

SCM Bindweefselmassage

SCM Bindweefselmassage

Door verhardingen in het bindweefsel en gespannen gezichtsspieren ziet het gezicht er ouder uit dan het in werkelijkheid is. De SCM massage bewerkstelligt al rollend een keten van activiteit in het bindweefsel. De energie kan weer stromen - gezichtsuitdrukking ontspant.

60 behandelingen

60 behandelingen

Ieder huidtype heeft zijn eigen zwakheden! De juiste producten en de juiste behandelingen worden hierop aangepast. Met meer dan 60 verschillende behandelingen kan er voor veel huidproblemen een effectieve oplossing geboden worden.